De “Nids des Marais” zijn blij je te mogen ontvangen voor een unieke ervaring in één van hun nesten, te midden van de rieten.
Previous slide
Next slide

In samenwerking met

Gelegen in het midden van de Condrozstreek, stellen de Moerasnesten één buitgewone ervaring voor, die je zal terugnemen naar de essentie van het leven.

Je kijkt graag naar de sterren; dit kan wel een hele belevenis zijn voor een koppel.
Dan ben je wel op de goede plaats.

Twee hemelgewelven bevinden zich tussen de rieten in het midden van een mooie moeras, wiens water diende om het wiel van de molen te doen draaien. Hetzelfde wiel produceert thans elektriciteit voor de hemelgewelven. Als de laatste zonnestralen plaats ruimen voor de zachte nachtschijnselen, dan nodigen wij je uit van de sterren te genieten, gezellig geïnstalleerd in uw bed.
‘s Ochtends zal je een uitgebreid ontbijt op uw stoep vinden.

De Martin Pêcheur

De Mésange

De Sarcelle

De Milan Royal

NEW

La Bécassine

De Bécassine

NEW

Activiteiten

Wat kan je doen tijdens je verblijf?

Wandeltochten

Voetpadden vol kunstwerken

Voetpadden vol kunstwerken. Deze wandeling zal je wel verassen. 150 km lang,
omheen de stad Ciney, en met originele kunstwerken om de 5 km. En weet je wat….
Een van deze kunstwerken bevindt zich juist naast je Nest.

Ontdek »
Bezoeken

Durbuy

Op slechts 20 minuten met de auto van Les Nids des Marais kunt u de charme van Durbuy ontdekken, het kleinste stadje ter wereld.

Ontdek »

City Wok Center

Zin in een wok in Ciney? City Wok biedt vele gerechten uit de Chinese en Japanse keuken. Het ligt dicht bij het stadscentrum en is de ideale plek om kennis te maken met Aziatische specialiteiten. Om een hapje te eten met familie of vrienden of om mee te nemen, wij hebben alles wat u nodig heeft!

Ontdek »