De “Nids des Marais” zijn blij je te mogen ontvangen voor een unieke ervaring in één van hun nesten, te midden van de rieten.
Previous
Next

Covid 19 informatie

De Moerasnesten functioneren steeds en zijn klaar om u te verwelkomen.

Gelegen in het midden van de Condrozstreek, stellen de Moerasnesten één buitgewone ervaring voor, die je zal terugnemen naar de essentie van het leven.

Je kijkt graag naar de sterren; dit kan wel een hele belevenis zijn voor een koppel.
Dan ben je wel op de goede plaats.

Twee hemelgewelven bevinden zich tussen de rieten in het midden van een mooie moeras, wiens water diende om het wiel van de molen te doen draaien. Hetzelfde wiel produceert thans elektriciteit voor de hemelgewelven. Als de laatste zonnestralen plaats ruimen voor de zachte nachtschijnselen, dan nodigen wij je uit van de sterren te genieten, gezellig geïnstalleerd in uw bed.
‘s Ochtends zal je een uitgebreid ontbijt op uw stoep vinden.

De Kiosque

De Dome

De Sphère

NEW

De Bulle

Activiteiten

Wat kan je doen tijdens je verblijf?

Gastronomie

97 rue Piervenne – Gesloten tijdens Covid periode

In het hartje van de hoofdstad Condroz, verwelkomt de “faubourg Piervenne” (art nouveau stijl) in één van zijn prachtige herenhuizen, het nieuwste concept van “Guy Van Crombrugge”. Zitkeuken met uitzicht op het stadspark, twee “goedkope en chique” restaurants, piano wijnbar, delicatessenwinkel.

Ontdek »

City Wok Center

Zin in een wok in Ciney? City Wok biedt vele gerechten uit de Chinese en Japanse keuken. Het ligt dicht bij het stadscentrum en is de ideale plek om kennis te maken met Aziatische specialiteiten. Om een hapje te eten met familie of vrienden of om mee te nemen, wij hebben alles wat u nodig heeft!

Ontdek »

Mady’n Burger

Zin in een heerlijke hamburger van puur rundvlees en verse producten? Ga naar deze hamburger, taco en smoothie bar!

Ontdek »