De “Nids des Marais” zijn blij je te mogen ontvangen voor een unieke ervaring in één van hun nesten, te midden van de rieten.
Previous
Next

Covid 19 informatie

De Moerasnesten functioneren steeds en zijn klaar om u te verwelkomen.

Gelegen in het midden van de Condrozstreek, stellen de Moerasnesten één buitgewone ervaring voor, die je zal terugnemen naar de essentie van het leven.

Je kijkt graag naar de sterren; dit kan wel een hele belevenis zijn voor een koppel.
Dan ben je wel op de goede plaats.

Twee hemelgewelven bevinden zich tussen de rieten in het midden van een mooie moeras, wiens water diende om het wiel van de molen te doen draaien. Hetzelfde wiel produceert thans elektriciteit voor de hemelgewelven. Als de laatste zonnestralen plaats ruimen voor de zachte nachtschijnselen, dan nodigen wij je uit van de sterren te genieten, gezellig geïnstalleerd in uw bed.
‘s Ochtends zal je een uitgebreid ontbijt op uw stoep vinden.

De Kiosque

De Dome

De Sphère

NEW

De Bulle

Activiteiten

Wat kan je doen tijdens je verblijf?

Gastronomie

La Gare d’Hamois – Gesloten tijdens de Covid periode

De chef Grégory Gillain en zijn vrouw Hélène Fays, voormalige leden van Eau Vive à Arbre, bieden u een bistronomische keuken in een prachtig gerenoveerde ruimte. Het eigentijdse ontwerp van de omgeving heeft de sfeer van een voormalig naoorlogs spoorwegstation behouden.

Ontdek »
Wandeltochten

EuroVelo 5

In België zal EuroVelo 5 u het rijke natuurlijke, architecturale, culturele en brouwerserfgoed van het land laten ontdekken. De route voert u over rustige wegen, langs schilderachtige sluizen, oude ophaalbruggen en wilde natuurparken.

Ontdek »

City Wok Center

Zin in een wok in Ciney? City Wok biedt vele gerechten uit de Chinese en Japanse keuken. Het ligt dicht bij het stadscentrum en is de ideale plek om kennis te maken met Aziatische specialiteiten. Om een hapje te eten met familie of vrienden of om mee te nemen, wij hebben alles wat u nodig heeft!

Ontdek »

Les Nids des marais in beeld

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.