De Kiosque

Onzichtbaar, en onder een boog van bomen, en ver van de gekmakende menigte, biedt de kiosque de mogelijkheid te overnachten, en waar men in slaap wordt gewiegd door het geluid van de stroom die dicht bij je voeten voorbij vloeit.

Door van de ene steen naar de andere te springen, bereikt me een klein privaat strand, waar men zich kan ontspannen voor een openhaard vuur.

Een tijdloos moment, te midden van de natuur.

De Dome

Steek een mooie ponton over, open de deur…ontdek ons eerste nest. Een Dome gebouwd op palen, en omringd door rieten.

Het terras laat je genieten van de laatste warme stralen van de dag en de terugkeer te zien van de eenden naar hun slaapzaal, op het water een paar meter verder.

Een ideale plek om een prachtige nacht onder de sterren te ervaren, lekker warm in een heerlijk bed.

Maak je geen zorgen over de winternachten. Een soort klein open-hard kachel en een warme deken zullen de ijzige temperaturen van het moeras wegjagen.

Het is tijd in slaap gewiegd te worden door het zachte kabbelen van het water en het serene geluid, dat deze prachtige natuur kan aanbieden.

De Sphère

New

Ontdek de rustige en unieke belevenis van de sphere en zijn geheime tuin.

Profiteer van deze ontspanningsruimte en eet of lees een boek in de schaduw van de boomtakken.

Ontspan je op het strand voor een klein vuurtje, of observeer de vele moerasvogels.

Ontdek de grote binnenruimte die u een ongewone en serene ervaring onder de sterren garandeert.

De sphere is de enige accommodatie met een “natuurlijke” douche. Een beetje van het ongewone beproeven? Probeer een ander soort douche, een die de omringende natuur respecteert.

De Bulle

Steek de kleine brug over en laat je verleiden door zijn uitwendige uiterlijk, voor dat je het ontdekt, te midden van de rieten.

Neem plaats in de Bulle voor een unieke ontmoeting met de omringende hemel en natuur, lekker warm in een merkwaardig bed.

Tot binnenkort.

Gesloten van 01/10 tot 31/03